Vliv léčby lupénky na otěhotnění

Dobrý den, s manželem se snažíme o miminko. Aktuálně se manžel léčí s lupénkou a má předepsanou následující léčbu: Belosalic mast (2× denně), Belosalic kožní roztok (2× denně), Zinci oxidi pasta mollis, kůra s urea neoaquas. Může mít tato léčba negativní vliv na spermie, na početí, popř. na samotný plod? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Nemějte obavy tato léčba na spermie vliv nemá. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x