Vliv léku uro-vaxom na antikoncepci minerva

  • Dotaz od: slimthugacka
  • Publikováno: 3.6.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý den, má Uro-Vaxom vliv na antikoncepci Minerva? Snižuje její spolehlivost nebo je účinnost zachována? Moc děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Urovaxom není antibiotikum, je to bakteriální lyzát, který stimuluje imunitu proti určitým kmenům bakterií - imunomodulans. Neovlivnuje tedy antikonceci Minerva, aspon jsem to nikde nenašla. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x