Vliv lubrikantu na účinnost pharmatexu

Dobrý den, s přítelem používáme jako antikoncepci kombinaci kondomu a Pharmatexu (globulí). Někdy použijeme i lubrikační gel. Může lubrikant mít nějaký vliv na účinnost Pharmatexu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Pharmatex sám o sobě působí jako lubrikant,,takže použití lubrikantu je zbytečné. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-4 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: