Vliv na antikoncepci

Dobrý den,chtěla bych se zeptat zda URO-VAXOM má vliv na antikoncepci.Beru Marvelon.Pokud snižuje účinek chci se zeptat jak dlouhou dobu po dobrání je potřeba se chránit při sexu i jinak?Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, paní Šárko! Uro-vaxom jsou sušené bakterie E.coli, nemyslím, že by měly jakýkoli vliv na účinek anitkoncepce.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: