Vliv na antikoncepci

Dobrý den, již rok a půl beru hormonální antikoncepci a chci se zeptat, jestli Ibalgin 200 může snížit spolehlivost antikoncepce a je třeba používat ještě jinou antikoncepční metodu ? A ještě mám jednu otázku, pilulku beru každý den ve 20:00 hodin, jednou jsem si ji ale zapomněla vzít a vzala jsem si ji o hodinu později (tedy ve 21:00). A asi po čtvrt hodině jsme s přítelem měli pohlavní styk (21:15) a přítel se do mě udělal. Chci se zeptat, jestli tu je pravděpodobnost, že bych mohla být těhotná ? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Ibalgin nesníží účinek antikoncepce a pokud není prodleva delší než 12 hodin gravidita nehrozí. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: