Vliv na otěhotnění léku diclofenac duo pharmaswiss 75 mg

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jak přibližně dlouhou dobu má negativní vliv na otěhotnění lék Diclofenac Duo PharmaSwiss 75 mg předepsaný ortopedem? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

dobrý den, neměla byste užívat lék v těhotenství. Otěhotnět můžete po vysazení léku.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: