Vliv na účinnost antikoncepce

Dobrý den, chtěla bych se zeptat zda lék Novalgin může mít vliv na účinnost antikoncepce?? Ráno jsem ji normálně vzala antikoncepci, kolem poledne 1 tabletku Novalginu, nemohlo dojít ke snížení účinku antikoncepce? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Novalgin účinnost nijak neovlivňuje.

MUDr. David Neubert
MUDr. David Neubert

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: NEUMED gynekologická ambulance s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: