Vliv narkózy na výsledek spermiogramu

Dobrý den, minulý týden jsem byl na spermiogramu, který dopadl špatně (oligozoospermie+teratozoospermie), proto jsem byl objednán na kontrolní spermiogram za měsíc. Příští týden ale podstoupím operaci kolene. Může mít narkóza a léky na bolest, které mi budou podávat negativní vliv na výsledek spermiogramu? Měl bych spermiogram odložit? Pokud ono, o jakou dobu? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Tím co popisujete by spermiogram neměl být ovlivněn. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: