Vliv očkování na dítě

  • Dotaz od: petra.mathova
  • Publikováno: 20.7.2010
  • uLékaře.cz

Dobrý večer,ráda bych se poradila. Mám za sebou 2 vakcíny (encefalitida) , naposledy v dubnu a poslední vakcínu mám dostat v dubnu 2011 a chci se zeptat když bych chtěla dítě jestli to na něj nebude mít negativní vliv.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, provedená očkování ne a pokud byste otěhotněla, očkování vynechte a potom /po porodu/ se dohodnete na dalším postupu. Obecně řečeno - očkování v těhotenství není vhodné provádět. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x