Vliv provery na těhotenství

Dobrý den, 2 roky užívám Proveru 5 mg (na srovnání cyklu, nikoli antikoncepci; 15.-24.den cyklu 2x denně), jak postupovat v případě, že bych chtěla otěhotnět? Předem děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, proveru vysadit, navštívit gynekologa. Pak bude cyklus nepravidelný, ale důležité je, zda ovulujete nebo ne. Ovulace není závislá na dokonalé pravidelnosti cyklu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Pooperační hojení ran není vždy jednoduché. Znáte možné komplikace?
Endokrinologické vyšetření
Články: Endokrinologické vyšetření
Endokrinologické vyšetření...
Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Články: Bolí váš nohy? Můžete mít nemocné srdce!
Bolest nohou. Nejčastěji si...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovinné bujení – ohlásit se může nejen bolestí, ale i horečkou
Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Články: Rakovina vaječníků se dokáže v těle dlouho skrývat
Rakovina vaječníků patří k...
Karcinomy štítné žlázy
Články: Karcinomy štítné žlázy
Karcinom štítné žlázy je...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x