Vliv průjmu na antikoncepci

Dobrý den. Poslední týden mám problém s průjmem - není akutní, na toaletu jdu vždy (jen) jednou denně ráno (antikoncepci si beru večer). Může tento "pravidelný" průjem ovlivnit účinek antikoncepce, i když je vyprázdnění až ráno a ne chvíli po užití? (Užívám antikoncepci Belaru) Děkuji Vám za odpověď!

Odpověď odborníka:

V tom případě by účinek antikoncepce neměl být nijak ovlivněn. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: