Vliv úrazu na rakovinu prsu

Je pravda ze pokud je úraz prsu může v něm vzniknout nádor? Parkrat jsem se omylem bouchla do prsu a mám z toho strach. To by se udělal po čase nebo krátkou dobu po úderu? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Myslím, že se nemusíte obávat rakoviny, vliv na její vznik mají jiné faktory než je bouchnutí do prsu. Každý měsíc si však prsa prohmatávejte v rámci prevence. Hezký den.

MUDr. Nela Šrámková
MUDr. Nela Šrámková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Praha 8

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: