Vliv voltarenu na plodnost muže

Dobrý den, vážená poradno, měla bych na Vás dotaz, s přítelem se snažíme o miminko a on dostal na bolest hlavy voltaren, který začal užívat, zajímalo by mě, jestli by tento lék mohl mít negativní vliv na případné těhotenství, např na zdraví miminka, děkuji moc za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemusíte mít obavy, pokud užívá Voltaren Váš přítel, není s otěhotněním ani pro miminko problém. Jinak je tomu u Vás. V těhotenství a při kojení se jeho užívání nedoporučuje.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: