Vložky

Dobrý den, zajímal by mě váš názor na aniontové vložky, dočetla jsem se, že se používají třeba jen dvě denně, zdá se mi to divné. Chtěla bych je vyzkoušet, hlavně kvůli mykóze. Děkuji za odpověď. Hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vykoušet je můžete. Osobně si nemyslím, že by byly výhodnější než běžné vložky. Nepřipadá mi příliš hygienické nosit prokrvácenou vložku po mnoho hodin.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: