Vložky do bot a bolest nohy

Ještě jsem chtěla doplnit k mému dotazu-na vyšetření na Podiatrii jsem šla na radu mého cevního pana doktora po operaci varixů. Na podiatrii jsem telefonovala, jaké mám po nošení vložek do bot problémy, které se zhoršují, bylo mi řečeno, že si musím zvyknout. Vložku na údajně pravé noze -mám silnější. Problematickou nohu mám po ůraze na lyžích a na kole (přetrhané vazy v koleni). Ale už je to všechno 12 a 9 let. Ještě jednou děkuji moc. Zdraví Alena

Odpověď odborníka:

Hezký den Aleno ještě jednou, doporučila bych Vám tedy stav zkonzultovat přímo s Vašim lékařem na Podiatrii, ten zná Váš zdravotní stav nejlépe. S pozdravem, K. Jiříčková.

MUDr. Kristýna Jiříčková
MUDr. Kristýna Jiříčková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Monse spol, s.r.o.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: