Vnější hemoroidy, mast faktu

Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Udělal se mi zřejmě hemeroid vnejší u konečníku. Předcházelo svědění. Koupila jsem si v lékárně mast FAKTU. Je možné, že se tento hemoroid sám někdy ztratí nebo musím již jít ke chirurgovi? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

V počátečních stadiích se uzlík může sám "ztratit", ale pokud by již trvale zůstával patrný, je návštěva lékaře vhodná. Hlavně pečujte o pravidelnou stolici, hodně pijte.

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: