Vodnatý výtok

Mám antikoncepci depo provera a všimla jsem si výtoku,byl průhledný,vodnatý,může to být i náznak těhotenství? ikdyž jsem si dělala test a vyšel negativní,ale byl z večerní moči.Je možné,že jsem těhotná ? .. Depo proveru mi aplikovali 3. den menstruace a styk jsem měla cca 5 den po aplikaci,je možné otěhotnění ?

Odpověď odborníka:

Test zopakujte za cca týden, výtok může být fyzilopgický. test je lepší z ranní moči.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Opakované bolesti hlavy? Nechte si zkontrolovat krční páteř!
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Vyšetření lipidů – budete na lačno a půjdete dvakrát
Články: Vyšetření lipidů – budete na lačno a půjdete dvakrát
Dyslipidémie je onemocnění...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Jen 50 procent žen s osteoporózou si uvědomuje rizika spojená se zlomeninami páteře
Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Články: Jak probíhá umělé oplodnění: IVF krok za krokem
Neúspěšné snahy o přirozené...
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x