Vodní kýla

V sekci "vodní kýla" doporučuje lékař operativní odstranění. Nedělá se někde odsátí tekutiny ze šourku, třeba silnější injekční jehlou? Děkuji za odpověď. Jaroslav

Odpověď odborníka:

Je možné, že na některém pracovišti ano. Většina urologů tuto metodu však považuje za obsolentní. Dojde k odsátí tekutiny, ale ne k vyřešení příčiny, což vede ke znovuvytvoření hydrokély.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

Poradna uLékaře.cz

Poraďte se s lékařem ohledně kýly

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: