Vodová rýma při námaze, chopn

Mám CHOPN III. stupně. Při jakékoliv činnosti, která způsobuje zadýchání, mi začne téci z nosu vodová rýma.Po zklidnění ustane. Medikace: Spiriva, Euphylin, Seretide občas Ventolin. Nemyslím však, že by to bylo medikací, neboť se to stávalo v menší míře i před tím, než jsem se začal léčit. Plícní lékař se s tím prý dosud nesetkal. je mi 62 let. Má smysl vyšetření na ORL? je to v podstatě jen takový diskomfort, ale zejména na veřejnosti obtěžující. Předem děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pane Jane, ano, návštěvu ORL lékaře bych Vám doporučila. Vaše potíže mohou, ale nemusí s CHOPN souviset.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: