Volná tekutina v děloze v těhotenství.

Dobrý den . Jsem těhotná 8tt. Doktor mi zjistil při UTZ volnou tekutinu v děloze . Říkal , že to budeme sledovat . Žádné krvácení , bolest břicha nemám . Chci se zeptat jestli volná tekutina ohrozí těhotenství a jestli vymizí. Nemám se obávat ? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je třeba vyčkávat, jak se bude stav dále vyvíjet. Tekutina může vymizet. Zatím není třeba dělat ukvapené názory. Dodržujte spíše klidový režim, při potížích zajděte k lékaři. Při dalším UZ vyšetření se situace může vyjasnit.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: