Volnostin a antikoncepce

Dobrý den, na alergologii mi byl předepsán lék Volnostin. Chtěla bych se zeptat, jestli má nějaký vliv na hormonální antikoncepci?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Tento lék je běžně předepisován pacientkám s antikoncepcí.
Vedlejším účinkem, na který sa někdy pacienti stěžují je snížená pozornost a spavost, proto doporučuji užívat večer.

MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská
MUDr. Andrea Marčíková Vitkovská

Specializace: Pneumologie
Pracoviště: privátní ambulance TRN Kroměříž

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: