Vonnile

Dobrý den. Poprosím o informaci,užívala jsem Minervu zvláště z důvodů odstranění akné a vyrážek. Nyní mi doktorka,nová doktorka ,na mou žádost potřeby jemné antikoncepce na vyrážky předepsala Vonille. Můj dotaz zní,v letáku jsem se nedočetla,že by zabírala i u akné jak tomu bylo u Minervy. Mohu se tedy spolehnout,že zabere Vonille i na léčbu akné? Děkuji za odpověd. Jana

Odpověď odborníka:

Vzhledem k odlišnému gestagenu tato antikoncepce nebude mít účinek na akne. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Články: Nejčastější úrazy kolene: zaměřeno na kloubní vazy
Poranění zkřížených a...
Zánět žil
Články: Zánět žil
Co bychom měli vědět o...
Dostupnost biologické léčby je omezená. Přesto ji lze získat
Články: Dostupnost biologické léčby je omezená. Přesto ji lze získat
Moderní, jedinečná a drahá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Kapavka
Články: Kapavka
Kapavka, gonorea, je...
„Drátkem“ na křečové žíly
Články: „Drátkem“ na křečové žíly
Možností, jak se zbavit...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x