Vpáčené bradavky

Dobrý den, v jednom z článků jsem se dočetla, že antikoncepce může způsobit vpáčení bradavek. Od svých 15ti let beru bez přestávky antikoncepci, tedy již přes 5 let. Bradavky mám obě vpáčené a hrozně se za sebe stydím. Nikdo z rodiny kromě mě taková prsa nemá. Je tedy možné že když antikoncepci vysadím, budu mít normální bradavky jako ostatní? Jak to může být dědičné, když to nemám po kom zdědit. Předem moc děkuji za Vaši odpověď. Klára

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce určitě není příčinou vpáčených bradavek, proto po jejím vysazení nelze čekat úpravu.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: