Vpáčené ušní bubínky

Dobrý den pan doktorko, mám vpáčené ušní bubínky a jelikož mám absolvovat cestu letadlem, ráda bych věděla, zda mohu očekávat nějaké problémy a pokud ano, co mohu udělat, abych let zvládla. Také nevím, jestli je vhodné cestovat letadlem i když vím, že zcela jistě nejsem jediná kdo tímto trpí.. Předem velice děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vpáčený bubínek je normální nález pouze při zánětu středního ucha, pokud je máte trvale, je potřeba se ptát svého ošetřujícího lékaře na ušním, zda a za jakých podmínek by doporučil cestování letadlem. Já vás neznám, ani nemohu vyšetřit a proto jakékoli plošné doporučení je zcela nevhodné, nejprve se určitě musí vyloučit, zda nemáte akutní zánět a potom teprve radit, jak postupovat při letu letadlem. Navštite proto před odletem svého ORL lékaře a všechno s ním důkladně prodiskutujte. Hezký den.

MUDr. Jana Leskovská
MUDr. Jana Leskovská

Specializace: Radiodiagnostika
Pracoviště: Rentgenoložka

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: