Vpich

Dobrý den chci se zeptat syn se pravdepodobně píchl o stříkacku s nápisem fraxiparin.Jak mam postupovat a co se muže všechno stát.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nemělo by se stát prakticky nic, pokud nebyla infikována nějakým člověkem - je to lék naředění krve. Otázka je, kde se píchl, jestli stříkačka může být nějak infekční atd. ránu vydesinfikujte a pozorujte syna, pokud by byly nějaké potíže (zarudnutí okolí vpichu, teploty atd) tak navštivte lékaře

MUDr. Vendula Bartáková
MUDr. Vendula Bartáková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Postgraduální studium na Ústavu patologické fyziologie LF MU

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: