Vracející se pálení močové trubice

Dobrý den. Zhruba před 7 týdny jsem měl 2x nechráněný sex se stejnou ženou. O týden později jsme s přáteli trávili víkend u přírodní pískovny kde proběhlo nějaké noční koupání, grilování a delší pobyty v mokrých plavkách. Zhruba 4 dny od koupání se dostavily nepříjemné pocity lehkého pálení při močení a lehké pálení špičky penisu a močové trubice. Začal jsem pít urologický čaj, mazat se canestenem. Zhruba do 4 dnů tyto příznaky odezněli a já léčbu vysadil. Následující dva víkendy jsem opět trávil u vody a po poslední víkendu jsem mel takřka ihned stejné příznaky. Žádné zarudnutí, vyrážku, výtok, krev v moči, nevolnosti, horečky a podobné příznaky jsem neměl. Z obavy nějaké pohlavní infekce jsem šel ihned na dermatovenerologii kde mě provedli vyšetření a test moči na chlamydie,kvasinky,kapavku... Doktor říkal že na pohled je vše v pořádku. Předepsal brusinky, urologický čaj a abych hodně pil. Toto jsem dodržoval týden kdy opět příznaky odezněly. Výsledky jsou taktéž negativní. Žena, se kterou jsem měl nechráněný sex byla na vyšetření krve na pohlavní choroby a výsledky měla negativní. Nyní se potíže opět dostavují, nicméně je to slabší, při močení mě trubice již nepálí ale po močení lehce ano a mám pocit že mě lehce pálí i vnitřní část předkožky. Toto někdy trvá pár hodin po močení. Není to nijak hodně intenzivní že by se to nedalo vydržet, nicméně mě to znepokojuje. Nejvíc o tom vím když sedím - mám sedavé zaměstnání. Jakmile se pohybuji, ani o tomto problému nevím. Je možné že i přes negativní testy mám nějaký zánět či infekci? Fyzicky jsem se celou dobu cítil a cítím v pořádku, při sportu žádné omezení taky nepozoruji. Piju pravidelně neslazené nápoje, čaje a pravidelně chodím na WC. V poslední době jsem se hodně stresoval kvůli mému nezodpovědnému chování a situaci viz výše, měl nepravidelné stravování typu fastfood apod... Je možné že i toto je část příčiny a třeba mám tento pocit vyvolaný nějakým stresovým zážitkem v mém těle? Děkuji Karel

Odpověď odborníka:

Dobrý den, infekce je tedy nepravděpodobná. Mohlo by jít o vliv dráždivých tekutin a prohlédnout

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: