Vrácení bradavic

Dnes jsem byla u doktora a bylo mi provedeno odstranění bradavice na pochvě..nejedná se pry o genitální bradavici ale něco podobného..týden si to mám mazat Framykonem a rada bych se zeptala jestli je možné aby se to někdy vrátilo nebo ne když laiser to provedl tak jak měl...děkuju za info...

Odpověď odborníka:

Bradavice je infekční onemocnění , může se vrátit jak s novou infekcí , tak s nedokonalým odstraněním. s pozdravem

MUDr. Silvie Rafčíková, MBA
MUDr. Silvie Rafčíková, MBA

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Centrum estetické medicíny

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: