Vre

Dobrý den, může vankomycin rezistentní enterokok způsobovat zvýšené teploty do 37,5 stupňů bez dalších příznaků? Zvláště při oslabené imunitě?? Nebo by příznaky byly vážnější? Pokud by to byl VRE, lze chodit na 30 minutové procházky? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Enterokoky, i ty rezistentní, mohou způsobovat nejrůznější příznaky, včetně teplot, záleží na lokalizaci infekce. Nevím, kde se u vás infekce vyskytla, jak byla zjištěna a zda je (či byla) léčena nějakými antibiotiky. O možných procházkách by měl rozhodnout ošetřující lékař, který zná váš zdravotní stav.

MUDr. Jana Moravcová
MUDr. Jana Moravcová

Specializace: Vnitřní lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x