Vřed plný hnisu.

Dobrý den,na břiše jsem měla asi 2roky malý vřídek pod kůži,myslela jsem,že je to taková ta tuková bulka.Před pěti dny jsem zjistila,že se vřídek zvětšil z 1cm asi na 5cm a jde z něho mačkat hnis.....šla jsem k dr.ta mi doporučila mazat černou mastí,bohužel se mi k tomu ještě přidala angína,beru Penicilin.Vřídek ale stále bolí,je zarudlý a hnis už asi ani netvytéká,jsem z toho nesvá tak píšu.Děkuji za odpověd' a Váš čas.Veronika.

Odpověď odborníka:

Může jít např. o aterom, není to nic nebezpečného, ale bylo by vhodné výhledově celý útvar odstranit.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: