Vřídek na děložním čípku

Dobrý den, doktor mě našel vřídek na děložním čípku. Dal mi nějaké zaváděcí tablety, ty ho zmenšili. Cytolka též lepší, ale v další 3 cytologiích cytolka opět špatná. Podle p. doktora divoká. Na pohled ale nic nevidí. Proto mě chce na konzultaci ci budeme dělat dál. Mám strach co mě čeká a jejich následky. Prosím poraďte co mě v takovém případěmůže čekat.Díky

Odpověď odborníka:

Pokud by cytologie byla i nadále špatná a vyšlo by i pozitivní testování na HPV infekci, pravděpodobně bude provedena konizace či jiné ošetření čípku. tzn. odstranění patologicky změněné sliznice. (Po tomto zákroku můžete normálně mít děti atd.)

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: