Vřídek na děložním čípku

Dobrý den, pane doktore, ráda bych se zeptala, zda se mám znepokojovat, když jsem si na děložním čípku nahmatala malý výběžek/vřídek. Sleduji polohu čípku poslední 3 cykly (jako jeden z ukazatelů ovulace) a za tu dobu jsem na něm nikdy nic neměla. Problémy jako bolest při souloži, svědění, výtok ani krvácení mimo cyklus nemám, na cytologii chodím pravidelně a naposledy jsem byla před 2-měsíci - vše v pořádku. Doporučujete pro jistotu navštívit lékaře? Vřídek mám dnes třetí den. Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Samovyšetření čípku není zrovna přínosné, ale rozhodně pokud máte v pořádku cytologii a před 2 měsíci jste byla na kontrole není čeho se obávat. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
-3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x