Vřídek na genitáliích

Dobrý den. Někdy v listopadu roku 2008 jsem měla angínu a užívala penicilín 1000 na 7dní a po té ještě Ospen na 4dny, ale měla jsem vysokou sedimentaci a dostala jsem ještě Fromilid 250. To už jsem byla asi 3 měsíce s novým přítelem a v té době se mi mezi vagínou a konečníkem objevil vřídek (spíše puchýřek), který jsem se pokoušela odstranit. Po pár dnech se zahojil, ale za nějakou dobu se vytvořili dva. Jeden při silnějsím dotyku pichlavě bolí. Přítel se mi později přiznal, že hodně střídal partnery. A že se mu už dlouho opakovaně tvoří na penisu opar, který, ale bolí a po nějaké době zmizí. Přečetla jsem zde, že se něco podobného může vytvořit u syfilisu, ale mě se to pořád neztráci, mám to už několik měsíců. Nevím teda zda by mohlo jít o nějaké poranění holením, nebo snad o pohlavní nemoc!? A když se syfilis léčí penicilínem, nevyléčil by to u mě ten na angínu? Pokud by mě teda přítel nenakazil opakovaně a může se vůbec člověk nakazit opakovaně? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Rozhodně navštivte kožního lékaře, takto přes internet není možné chorobu přesně určit. 1)Primární stadium syfilis se projevuje vřídkem, který nikdy NEBOLÍ. Během několika týdnů se spontánně zahojí bez následků. 2) Syfilis se sice léčí penicilinem, ale v mnohem vyšších dávkách a delší dobu než jste užívala vy. 3) Opakovaně se nakazit můžete.

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x