Vřídek za pět měsíců

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mému příteli se na penisu objevil vřídek, asi za dva týdny se zhojil. Jsme spolu ale půl roku a vím 100%, že jsme si věrní. Chci se zeptat, myslíte, že by bylo možné, aby se syfilis projevila až za pět měsíců? Já žádné projevy nemám, kromě opakované cystitis a přítel již také ne. Děkuji za odpověď, Lucie.

Odpověď odborníka:

Vzhledem k tomu, že nevím, jak projev vypadal, nejsem schopna se vyjádřit k jeho původu. To, že by se syfilis projevila až za 5 měsíců, je nepravděpodobné. Mohlo jít např. o opar.

MUDr. Eva Dogoši
MUDr. Eva Dogoši

Specializace: Dermatovenerologie
Pracoviště: Soukromá kožní ambulance

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Články: Nový život aneb sedm signálů časného těhotenství
Ještě než si uděláte...
Impotence po léčbě rakoviny prostaty může mít řešení
Články: Impotence po léčbě rakoviny prostaty může mít řešení
Erektilní dysfunkce neboli...
Pásový opar
Články: Pásový opar
Pásový opar, herpes zoster...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: