Vriedok

Chcem sa spytat, ci moze zacervenany vriedok s takymi bielimi mini vriedkami byt nejak nebezpecny. Alebo je to normalne.

Odpověď odborníka:

V tuto chvíli to nevypadá jako vážná záležitost. Vynechte sex, dodržujte hygienu, vždy důsledně osušte, můžete zkusit aplikovat Canesten. Pokud po týdnu nedojde ke zlepšení, vyhledejte kožního lékaře.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x