Vrozená oční vada

Chci se zeptat mám předčasně narozeného syna nyní 5 měsíců a narodil se s vadou oka.Oko má již o 5mm menší než pravé,údajně na něj nevidí a má šedý zákal.Prý se to nedá operovat,ale slišela jsem že je možné vyvinout z buněk oko nové a plně funkční.Zabívá se někdo v čechách touto metodou a nebo jsou i jiné alternativy.Docházíme do Motola,ale zdá se mi že se tím až tak moc nezabívají a jsem dost neinformovaná.Přístupem jsem byla dost sklamaná a nevím si rady a na koho se obrátit.Chci pro syna maximum a ochotna vyzkoušet cokoliv,jen když budem mít nějakou jistotu že je to neřešitelný problém či se to řešit dá.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, časem, až bude syn starší, možná půjde odoperovat alespoň šedý zákal. O vývinu nového oka jsem nenašla žádné informace. FN Motol je jedna z našich nejlepších nemocnic, která zároveň školí budoucí lékaře a lékaře před atestací, jistě tam mají informace o veškerých metodách léčby. Zeptejte se při nejbližší kontrole tam - nebojte se, na dotazy Vám určitě rádi odpoví.

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Články: Kašel: příznak kouření, nebo bronchitidy?
Pokud jste silný kuřák...
Trombóza a embolie
Články: Trombóza a embolie
Hluboká žilní trombóza a...
Osm překvapivých věcí, které můžou škodit srdci
Články: Osm překvapivých věcí, které můžou škodit srdci
Většina lidí ví, že málo...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: