Vrozený trombofilní stav

Dobrý den,byl u mě zjištěn vrozený trombofilní stav,heterozzygotní forma Leidenské mutace,elevace faktorů VIII a IX,Chci se zeptat jestli můžu brát prášek na odsunutí menstruace Orgametril jen tak nebo se musí píchat k tomu nějaký přípravek.Děkuji hezký den

Odpověď odborníka:

Ve vašem případě bych žádnou hormonální léčbu ani k odsunu menses nedoporučil Příjemný den.

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: