Vstřebání antikoncepční pilulky

Dobrý den.Mám takový problém.Na Silvestra jsem pravidelně užila antikoncepci.Ale za 4 hodiny jsem zvracela.Ráno jsem mela s partnerem pohlavní styk.Bojíme se ted že antikoncepce nepůsobila a já bych ted mohla být těhotná.Myslíte že je to možné? Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Martino! Riziko, že se tableta správně nevstřebala a tedy došlo ke snížení účinku antikoncepce, je malé, ale existuje. Proto, pokud chcete mít naprostou jistotu, používejte až do konce cyklu ještě doplňkovou antikoncepční metodu, např. kondom. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: