"vtáhnutá" kůže na prsu

Dobrý den, občas se mi na levém prsu těsně u bradavky jakoby "vtáhne" kůže. Za chvili to zmizí, ale v danou chvíli je to vyditelné, nebolí to, ale to vtáhnutí mě na to upozorní. Stalo se mi to během posledních třech měsíců cca 10x. Je zde možnost rakoviny prsu?? Je mi 30 a mám dvě děti, před pěti lety jsem měla III.st. HPV viru. Doporučíte mi nějaké vyšetření, případně návštěvu gynekologa? Nerada bych zbytečně plašila, ale strach mám, děkuju moc a přeju krásné jarní dny, Verča

Odpověď odborníka:

Dobrý den, určitě navštivte gynekologa, bylo by vhodné UZ vyšetření prsou. Nemyslím si, že by to měla měla být rakovina.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: