Vulva

Je to normalní že jsou tak velké a stočené. ani jejich barva se mi nelibí. neni to rakovina děkuji Hanka

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jedná se jen o tvarovou záležitost, která je velmi individuální . O žádný nádor se samozřejmě nejedná. Kdyby vás zvětšené - hypertrofické stydké pysky obtěžovaly a nebo silně znervozňovaly s pocity studu,lze provést plastickou úpravu. Ale myslím si že se jedná o běžnou věc , kterou zatím není třeba řešit. s pozdravem MUDr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: