Výběr antikoncepce

Dobrý den, chci se zeptat - od 18 let tj. 17 let užívám s výjimkou těhotenství a kojení antikoncepci Triquilar. Vždy po těhotenství mi pan doktor tvrdil, že nemám dělat změnu a pokračovat se stejnou antikon. Nedělá mi sebemenší problém ale přesto se chci zeptat, zda třeba výše hormonů nemůže do budoucna něco udělat, protože vím, že existují antikoncepce s daleko menšími hodnotami hormonů nezatěžujících tolik organismus. Mám zůstat u Triquilaru nebo bude lepší zkusit jiný druh. Podotýkám, že jsem mezi těhotenstvími prodělala zákrok na děložním čípku. Děkuji za radu

Odpověď odborníka:

Dobrý den,je tootázk názoru. Pokud Vám dobře drží cyklus a nešpiníte, jinak ve všem vyhovuje,neměnila bych. Rozdíly hormonů nejsou velké a nijak Vás Triquilar nepoškodí.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: