Výbušnost

Pane doktore, chtěl bych se na Vás obrátit s mím problémem. Jsem často nervózní a ve vypjaté situaci hlavně ve vztahu s mou přítelkyní vybuchnu a kvůli maličkosti se dokážu chovat nepřiměřeně a skončí to hàdkou :( Poslední dobou začínám být výbušný až "agresivní" na svého tříletého syna. Trápí mě to a rád bych tento problém řešil. Život je příliš krátký na to, abych ho strávil ve vzteku a kazím si tak svůj vztah k těm na kterých mi záleží. Děkuji

Odpověď odborníka:

Určitě doporučuji konzultovat s odborníkem- pro začátek bych doporučila psychologa.
Držím Vám palce!
S pozdravem,
MUDr. Klímová

MUDr. Nikola Klímová
MUDr. Nikola Klímová

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: