Vydělávání šroubů z patní kosti

  • Dotaz od: Martin Uhlíř
  • Publikováno: 9.8.2012
  • uLékaře.cz

Dobrý den,v únoru jsem měl tříštivou zlomeninu patní kosti. Mám v patě 10 šroubů a 2 dlahy. Na podzim mně to budou asi vytahovat. Jak dlouho trvá poté rekonvalescence? Budu moci cca týden po operaci normálně chodit? Nebo to bude otázka několika týdnu?

Odpověď odborníka:

Rekonvalescence trvá po odstranění materiálu z patní kosti asi 3 týdny, plná zátěž se doporučuje rovněž po této době.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x