Výduť v podvěsku mozkovém

U partnera postupně dochází ke zhoršování prostorového vidění. V jedné pražské nemocnici mu přes CT diagnostikovali výduť v podvěsku mozkovém. Doktor mu sdělil, že operace není možná a že má počítat s tím, že v horizontu 2 - 10 let ztratí mj. kompletně zrak. Chtěla bych se zeptat, zda je skutečně čekání kdy to přijde jediná možná varianta? Možná některá zahraniční klinika je schopná odoperovat pacienta s touto diagnózou bez trvalého poškození mozku? Děkuji

Odpověď odborníka:

Doporučuji zkonzultovat nález Vašeho partnera na další klinice v Praze, Brně nebo Ostravě. Bohužel bez CT vyšetření nejsem schopna se k tomu více vyjádřit. Přeji hodně štěstí!

MUDr. Vladimíra Cejnarová
MUDr. Vladimíra Cejnarová

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: