Vyhozené koleno

Dobrý den, včera jsem si vyhodila koleno, ale neměla jsem vůbec žádnou zátěž, jen jsem ležela na břiše na posteli. Stalo se mi to poprvé, doktorka mi píchla injekci proti bolesti, a řekla, že to naskočí samo. To se tedy stalo. Řekla bych, že koleno je v pořádku, a ani se nezdá nateklé, ale mám ho zesláblé, a chvílemi se mi zdá, jako by mělo vyskočit znovu, i když tam v přádku drží. Je ten pocit vyvolán tou slabostí? Nijak jsem koleno nestahovala, ani nemám ortézu. Chci se zeptat, jestli je to zeslábnutí normální a jestli se to dá do pořádku samo. Měla bych nosit ortézu? Můžu normálně chodit, nebo je lepší koleno nechat v klidu a nezatěžovat ho? A měla bych koleno nějakým způsobem posilovat a rozcvičovat?

Odpověď odborníka:

u Vás je důležité hlavně navšívit ortopeda, protože u Vás se jedná o nestabilní čéšku, terá může kdykoliv vyskočit, je potřeba RHB péče, a to opakované, pevné svaly jsou základem kvalitní funkce kolena

MUDr. Josef Mráček
MUDr. Josef Mráček

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: Orthopedia s.r.o

Poradna uLékaře.cz

Nečekejte a poraďte se ihned s naším lékařem!

Rychlá odpověď

již do 6 hodin

Za pár kaček

již od 29 Kč

A bez čekání

žádné čekárny a nemocnice

Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: