Výhřez 8mm

Dobrý den, prosím Vás o radu zda operace či ne? "výsledek NMR: chondrosa disku L5/S1 s dorsolaterální, levostrannou objemnou protruzí disku vel. 8 mm, s tlakem na kořen S1 sin v kanálu páteřním. Chondrosa disku L4/5 s bulginem. Známky chron. přetížení v obou segmentech.napřímený ThL přechod. Vertebrální dysostoza ThL přechodu.10.2.2010" Proběhla 14-ti denní hospitalizace s dvanácti kapačkami a poslední den obstřik do otoku pod CT. Bolesti přetrvávají a vystřelují do levé nohy (na nohu kulhám). Začal jsem užívat Wobenzym a ještě mě čeká krom 8x cvičení + whirpool akupunktura ucha. Mám prosím Vás ještě vyčkávat na odstup bolesti nebo požádat o vyjádření a názor neurochirurga? Předem děkuji za vyjádření, Tomáš,34 let

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Tomáši! Toto nelze paušalizovat. Operace je vždy na posledním místě a o její nutnosti nerozhoduje nález na MRI, ale potíže pacienta. V tomto Vás bohužel musím plně odkázat na ošetřujícího lékaře, který se ve Vaší situaci orientuje.

 
Líbí se vám odpověď?
-2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x