Výhřez plotének

Dobry den nedavno jsem podstoupila CT vyšetření ktere potvrdilo vyhřez plotenek ,lekař ktery my vyšetrení doporučil mi nedoporučuje operaci myslíte si že je operace nutna mam nesnesitelné bolesti zad ktera me trapi uz delší dobu a omezujemě to neskutěčnym zpusobem u vytíraní například kolikrat brečím jak je bolest sylná pridavam nalez ---- L3-S1 3/16 l.vyhřez ploténky L5/S1 D,PM a For.doprava kolem 5mm,drobne osteofyty ,PM a For.Vlevo protuze do 3mm,obě foramina zužená ,více v pravo,s mírnou kompresí kořene L5 dx.,2. protuze disku L4/5 do 3 mm, až lehčí vyhřez disku do 4mm.3.drobna protuze L3/4 děkuji za odpověd

Odpověď odborníka:

Dobrý den. Nález na CT není výrazný, operace se doporučuje po minimálně půlroční konzervativní léčbě. Pokud přemýšlíte o operačním výkonu pak se s nálezem obraťte přímo na neurochirurgické oddělení ve Vaší krajské nemocnici a oni Vám řeknou zda má smysl

MUDr. Miroslav Skoták
MUDr. Miroslav Skoták

Specializace: Ortopedie
Pracoviště: soukromá ambulantní praxe v Humpolci a Počátkách

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x