Výhřez ploténky

Dobrý den, je mi 46 let-žena, před 2 lety byla provedena operace vyhřezlé krční plotýnky C6/7, neboť výhřez byl 12 mm. Nad touto ploténkou je ještě jeden výhřez 3 mm. Od operace ob den cvičím cviky na krční páteř, ale zůstal mi částečně necitlivý ukazováček levé ruky. V posledních 2 měsících mám v ukazováčku a palci levé ruky brnění v konečcích prstů. Mohl by jste mi poradit, jaký další postup? Je nebezpečné jít na magnetickou rezonanci, když mám v krku titanový kroužek? Nebo by to mohl být karpální tunel?? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, obraťte se na Vašeho neurologa nebo operatéra, kteří Vám určitě poradí. Titan MR nevadí. Karpální tunel může mít podobné projevy, ale odlišit potíže od příčin v krční páteři musí neurolog nebo neurochirurg. Jen popisem rozlišit nejde.

MUDr. David Bludovský
MUDr. David Bludovský

Specializace: Neurochirurgie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: