Vyhřezlá ploténka

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na Váš názor. Od roku 2011 trpím bolestí páteře. Konzervativní léčba nepomohla. ani rhb, ani akupunktura. Poslední nález je- cituji svého neurologa- Pacientka s chron. pravostrannym diskogenním lumboischiadickým sy S1. nalez na MRI med. až paramed. HED L5/S1 6,5mm zásah vlevo, v kontaktu s kořenem S1 sin., incip. deg. disku L4/5 s diskrétní med. protruzi. na EMG zn. chron. neaktivní leze kořene L5,S1. Neurolog se klaní na stranu oper. řešení. Jaký je Váš názor? děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle popisu MRI nerad něco indikuji k operaci, ale pokud Vaše obtíže přetrvávají a limitují Vás v běžných činnostech a HED (hernie) opravdu na MRI je, pak je lepší na operaci jít.

MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.
MUDr. Ondřej Kalita, Ph.D.

Specializace: Neurochirurgie
Pracoviště: Neurochirurgická klinika FN a LF UP Olomouc

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x