Vyhrezla plotenka potize s domočovanim

před rokem jsem mela operaci S1 L5,nyni se potize vratili a udelali mi veskera vysetreni a všechny obstřiky,co se daji udelat,cekam na verdikt.mam však i jiny problém-mam potize s domocovanim.zacnu mocit a najednou bez sve vule prestanu,musim dost tlacit(nekdy i několikrát),abych domocila.muze toto patrit k vyhrezle plotynce?urologicky jsem v poradku.dekuji

Odpověď odborníka:

Tato potíže jsou po operacích ploténky popisovány zcela vyjímečně. Často se jedná o kombinaci organických nervových změn s potížemi charakteru psychického. I když jste urologicky v pořádku jak píšete bylo by na místě provedení vyšetření aktu vymočení na urologii, ale také vyšetření gynekologické, možné změny polohy dělohy a vyšetření neurologické. Všechny tyto obory se v těchto případech na vyšetření a zhodnocení potíží setkávají a potížemi se zabývají. Podle výsledku potom další léčba Pozor na prochlazení, dolní část břicha a močový měchýř musejí být v teple.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Hojení rány může trvat týdny i celé roky aneb Co můžete ovlivnit sami
Klíšťata na dovolené
Články: Klíšťata na dovolené
Ne, klíšťata se nyní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Mononukleóza
Články: Mononukleóza
Mononukleóza je infekční...
Mykóza penisu: Pohlavní nemoc to není, ale přehlížet ji se nevyplácí!
Alergická rýma může trvat celý rok
Články: Alergická rýma může trvat celý rok
Rýma je jedním z...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: