Vyhřezlá plotýnka

Dobrý den. Můj dědeček má vyhřezlou plotýnku, zajímá mě zda by mohly uškodit klasické masáže. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud půjde ke zkušenému a erudovanému masérovi a masér bude postupovat šetrněji, neměly by uškodit. Vždy je ale lepší poradit se přímo s lékařem, který viděl nález u dědečka a vyjádří se podle konkrétního zdravotního stavu.Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: